Σας περιμένουμε στα Social Media να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.

  • Το καλάθι δεν έχει προϊόντα
 

Franchise with us

85237255_1132432983774246_6871696031466127360_n (1)

Fairytale Franchise

Τo FAIRYTALE είναι ένα chocolate bar & pastry restaurant. ‘Εχει ένα μοναδικό concept, μια καινοτομία σε αυτό το είδος της διασκέδασης σε αυτό το κλάδο, στο κομμάτι του γλυκού.

Το FAIRYTALE  προσφέρει στον επισκέπτη ένα ταξίδι μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας μέσω των γεύσεων, των εικόνων, της εμπειρίας. Οι συνταγές, η διακόσμηση και οι κατασκευές είναι δημιούργημα της φαντασίας των ανθρώπων του FAIRYTALE.

Το FAIRYTALE είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής αναμνήσεων,  που όλοι θέλουν να ξαναγυρίσουν. Μέσα από τον συνεχή εμπλουτισμό του προϊοντικού μίγματος το FAIRYTALE αυξάνει τις πωλήσεις και την επαναληψιμότητα του πελάτη.

 Βασικά στοιχεία Concept

Καινοτομία στον κλάδο της ζαραροπλαστικής

Ισχυρό όνομα με χιλιάδες πελάτες & followers

Διαρκής εκπαίδευση και υποστήριξη από την εταιρεία

Αποτελεσματικό Brand & Local Marketing

Fairytale Experience

Το FAIRYTALE είναι ένα  brand που παρουσιάζει έντονα στοιχεία διαφοροποίησης. Μια επιχείρηση που συνεχώς εξελίσσεται. Συνδυάζει τη δημιουργικότητα με το κέρδος.  Ένα brand με ταυτότητα και πλήρη υποστήριξη στον franchisee όσον αφορά την τεχνογνωσία και την εκπαίδευση.
Το FAIRYTALE παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε ο  franchisee να έχει μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.Μπαίνοντας στην οικογένεια του FAIRYTALE λαμβάνετε την πλήρη υποστήριξη μιας ομάδας που στοχεύει στην επιτυχία.

Τόσο ο franchisee, όσο και η ομάδα του πέραν από την εκπαίδευση πριν ανοίξει το νέο μαγαζί, θα περάσουν 1 μήνα στο μαγαζί της Ν. Φιλαδέλφειας ώστε να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την πλήρη εφαρμογή των διαδικασιών του concept.

Thematic Experiences 0
Signature Fairytale Products 0
Local Marketing 0
Grand Opening 0

Fairytale Passion

Το FAIRYTALE είναι ένα δοκιμασμένο concept. Δεν είναι μόνο η διακόσμηση που το κάνει τόσο ιδιαίτερο.

Το FAIRYTALE είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Από το προιοντικό μίγμα μέχρι το προσωπικό. Η συνταγή της επιτυχία του βρίσκεται στη φιλοσοφία του. Πάθος, μεράκι και παραμύθι.

Σε όποια γωνιά του κόσμου και αν μεταφέρουμε την εμπειρία του FAIRYTALE, είναι οι άνθρωποι που με το πάθος τους θα συνεχίσουν την επιτυχία.

Your Fairytale Journey

Συμπληρώνοντας την φόρμα μπορείς να ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι στην  μοναδική επιχειρηματική εμπειρία του Fairytale.

Θα σε ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες και τις δυνατότητες συνεργασίας μαζί μας για το πως μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις το δικό σου Fairytale.

Σε περιμένουμε στην ομάδας μας!